Masturbatoare Tenga Flip

Masturbatoare Tenga Flip

Masturbatoare Tenga Flip Masturbatoare revolutionare!

Un titlu care suna exagerat, dar prin gama de masturbatoare Tenga Flip, Tenga demonstreaza ca e posibil sa revolutionezi prin inovatie in aceasta categorie.

Producator de renume international, consacrat prin calitatea produselor sale, vine sa probeze ca un masturbator poate sa insemne cu mult mai mult decat te asteptai. Elementul comun al intregii serii de la Tenga il constituie sistemul de deschidere asemeni unei carti, ce permite un acces ideal la interiorul produselor.

Modul original de deschidere permite o curatare impecabila a interiorului, dar si o aplicare uniforma si completa a lubrifiantului pe suprafata interioara. Intreaga serie se imparte in trei game, Zero, Hole si Orb. La randul lor, fiecare gama are produse diferite ca mod si tip de stimulare. Le prezentam aici pentr a-ti usura efortul de alegere al unui masturbator.

Gama Zero (0)

masturbatoare tenga flip zero

Zero sau Zero White reprezinta produsul de baza al acestei game de masturbatoare Tenga Flip. Foloseste cele mai bune materiale si cele mai noi tehnologii Tenga, acest masturbator prezinta un punct de insertie ce nu permite scurgerea de lubrifiant si este dotat cu o valva unidirectionala pentru un efect de vacuum reglabil. Fiecare element al profilului intern este gandit sa ofere o stimulare noua pe masura ce penisul oscileaza in interior. Explozie de senzatii, pentru momemte unice in timpul masturbarii.

Zero EV aduce vibratie in gama de masturbatoare Zero. In interiorul elastomerului sunt introduse doua motoare vibratoare,ce declanseaza 5 moduri diferite de vibrare. Sistemul acesta de generare a vibratiilor este un alt element dezvoltat doar de catre Tenga.

Zero Black pastreaza toate calitatile modelului de baza. Suplimetar, acest masturbator e conceput pentru stimulare mai intensa, mai puternica. Se bazeaza in acest scop pe un material mai ferm, detalii mai reliefate si o capacitate sporita de aspirare.

Zero Black EV ofera un mix intre calitatile intense ale lui Tenga Zero Black si tehnologia EV. Structura intens stimulanta a interiorului e cuplata la cele 2 corpuri vibratoare, cu 5 nivele de reglaj Impreuna, cele 4 modele ofera functii complete, indiferent de intensitatea pe care o preferi.

Masturbator Tenga Flip Zero 27%
Masturbator Tenga Flip Zero
594,38 RON
428,00 RON
Masturbator Tenga Flip Zero Black 20%
Masturbator Tenga Flip Zero Black
594,00 RON
470,00 RON
Masturbator Tenga Flip Zero cu Vibratie 19%
Masturbator Tenga Flip Zero cu Vibratie
1.150,00 RON
925,00 RON
Masturbator Tenga Flip Zero cu Vibratii Black Edition 19%
Masturbator Tenga Flip Zero cu Vibratii Black Edition
1.150,00 RON
925,00 RON

Masturbatoare Tenga Flip Gama HOLE

masturbatoare tenga flip gole

Alte patru masturbatoare Tenga sunt reunite sub acest nume. Toate pastreza modul de deschidere si avantajele sale. Elementul specific seriei este zona de control cu trei puncte, reglabila cu o singura mana. Prin simpla apasare, cresti presiunea la baza, mijloc sau varful jucariei. Ai un control complet pe felul in care actioneaza fiecare masturbator. Fiecare dintre cele 4 modele are insa alta culoare si alt nivel al intensitatii masajului.

White – ofera cea mai blanda stimulare din gama, cu o structura interioara complexa, cu detalii fine.

Siver – un masturbator cu stimulare mai intensa. Un labirint de muchii si suprafete plane, un material mai ferm, genereaza un efect de recul la miscare. Senzatia de stimulare mai puternica este livrata continuu, fara variatii bruste.

Red – un pas suplimentar in intensitate. Proeminente puternice, foarte aderente, completate de un varf cu rizuri pentru excitarea puternica pe capul penisului tau. Corpul jucariei prezinta o zona cu rizuri dispuse in forma unui ventilator, totul pentru stimulare intensa.

Black- cel mai stramt masturbator din gama, material ferm –ideal pentru cei ce doresc o stimulare agresiva. Detaliile tridimensionale sunt, la randul lor, un concept unic de modelare Tenga. Rizuri suprapuse care lucreaza impreuna pentru cel mai intens masaj pe care l-ai primit.

stoc epuizat
Masturbator Tenga Flip Hole Negru 27%
Masturbator Tenga Flip Hole Negru
535,00 RON
386,00 RON
stoc epuizat
Masturbator Tenga Flip Hole Alb 27%
Masturbator Tenga Flip Hole Alb
535,00 RON
386,00 RON
stoc epuizat
Masturbator Tenga Flip Hole Argent Gri 27%
Masturbator Tenga Flip Hole Argent Gri
535,00 RON
386,00 RON
stoc epuizat
Masturbator Tenga Flip Hole Rosu
Masturbator Tenga Flip Hole Rosu
369,00 RON

Masturbatoare Tenga Flip Gama ORB

masturbatoare tenga flip gama orb

Reprezinta cea mai recent lansata gama din seria de masturbatoare. Doua modele, Orange si Blue care aduc conceptului original de deschidere un alt element unic: o combinatie de materiale moi si dure la interior. Elastomerul flexibil din interior imbraca bile din material rigid, bile de care penisul tau se va atinge la fiecare miscare. Elastomerul care le inveleste se va misca la intalnirea cu corpul tau, va deplasa usor bilele. Totul este astfel reglat incat da senzatia de rezistenta opusa de acestea, sa nu fie inconfortabila, ci doar foarte stimulativa.

Orange este un masturbator cu bile dispuse fata in fata. In utilizare, fiecare punct al organului tau va trece prin senzatii succesive de strangere si eliberare. Ultima bila este plasata in varf, pentru stimularea capului penisului, in momentul contactului.

Blue are bilele dispuse in zig-zag, in drumul sau penisul trebuie sa se strecoare printre ele. Se genereaza astfel un efect unic de unduire, o stimulare constanta pe care doar acest masturbator o ofera.

Masturbator Tenga Flip Orb Orange Crash 27%
Masturbator Tenga Flip Orb Orange Crash
416,00 RON
300,00 RON
stoc epuizat
Masturbator Tenga Flip Orb Blue 27%
Masturbator Tenga Flip Orb Blue
416,00 RON
300,00 RON

Cele doua masturbatoare Tenga Flip ORB mai au un element propriu. Sistemul de inchidere cu capac difera de cel cu brate culisante, caracteristic restului seriei. Forma de clepsidra care se obtine astfel, ofera o pridere foarte comoda si capacitatea de a aplica o strangere puternica pe zona de mijloc, daca utilizatorul o doreste.

Concluzie

Oricat de pretentios esti, Tenga ofera in seria Flip solutia potrivita pentru tine. Vrei sau nu vibratii, te tenteaza stimularea bazata pe amestecul de zone rigide si elastice, doresti materiale si profile moi si blande, esti adeptul unei stimulari mai dinamice, intense?

Speram ca prezentarea intregii serii te va ajuta sa faci alegerea potrivita. Iti recomandam sa analizezi atent fiecare produs din seria de masturbatoare Tenga Flip pe pagina proprie de prezentare. Materialele video pe care le gasesti acolo, imaginile de prezentare ale profilului intern descriu in detaliu fiecare masturbator, cu modul sau de lucru.

Studiaza-le cu atentie si ai sa te convingi ca oferta actuala de masturbatoare se imparte intre Tenga si....altii. Si credem ca e pacat sa nu te bucuri de toata placerea care a facut atat de renumit acest brand.

Taguri:

Comentarii