Masturbatoare Tenga - rigoare si eleganta

Masturbatoare Tenga - rigoare si eleganta

Tenga

Producatorul de masturbatoare Tenga detine o pozitie importanta in acest segment si merita o prezentare mai detaliata. Daca industria de sex shop a inceput in jurul vibratoarelor pentru femei, era firesc ca, la un moment dat, cineva sa aiba grija si de reprezentantii sexului masculin.

Piata produselor pentru barbati a crescut treptat si a ajuns sa prezinte o gama variata de produse, de la masturbatoare (cunoscute si sub denumirea de “vagine”), pompe pentru marirea penisului si masajoare prostata, pana la produse de nisa, care starnesc curiozitatea si imaginatia cumparatorului.

Masturbatoarele reprezinta totusi cea mai cumparata categorie si era firesc ca si producatorii sa-i acorde atentia cuvenita. Pe aceasta piata, doua nume incearca sa ocupe pozitia de lider, Tenga si Fleshlight. Despre primul dintre cei doi vorbim aici, pentru ca sunt multe de spus despre Tenga.

Aranjament riguros si elegant

Acesta este sensul adjectivului Tenga in limba japoneza. Si fiecare masturbator al acestui brand incearca sa respecte cat mai bine combinatia dintre rigoare si eleganta. Tenga a inceput astfel in 2005 sa dezvolte masturbatoare si a incercat mereu sa trateze cu rigoare tema jucariilor utilizabile pentru masturbare. Fiecare gama dezvoltata e dovada unei pasiuni continue pentru inovatie. Tenga a adus mereu serii originale de produse, tehnologii dezvoltate in premiera, in cautarea unor moduri noi de stimulare in timpul masturbarii.

Calitate certificata prin premii internationale

Tenga Spinner RedDot Award 2019 winner

Tenga nu doar afirma ca este lider in piata de masturbatoare. O serie de premii dovedesc acest lucru. Red Dot Design Award este un premiu acordat de Centrul de Design din Essen. O competitie ata de importanta, incat din 1997 a fost infiintat in Essen un muzeu cu produsele castigatoare.

Notorietatea in crestere a dus la deschiderea a doua noi muzee in 2005 in Singapore si in 2013 in Taipei. Introducerea aceasta e menita sa justifice cat de importante sunt premiile obtinute de Tenga. In 2012, seria Tenga 3D obtine premiul Red Dot la categoria Product Design, fiind prima gama de masturbatoare care reuseste sa obtina un premiu atat de prestigios.

Istoria se completeaza in 2018, cu premiul Red Dot 2018 pentru gama Tenga Flex. In 2019 este randul seriei Tenga Spinner sa obtina acelasi titlu. Un CV competitional care nu este inca egalat de alt competitor.

Influente din lumea artei

Tenga Keith Haring

Keith Haring a fost un artist american care a facut cunoscuta la nivel mondial cultura stradala din New York-ul anilor 80. Dincolo de opera sa bazata pe graffiti, artistul a incercat sa imprime societatii ideea ca sexualitatea reprezinta ceva de care toate lumea se poate bucura. In urma artistului a ramas o fundatie care se implica in sustinerea multor directii.

De la sprijinirea tinerilor fara resurse si pana la campanii de informare despre HIV si SIDA. Tenga se asociaza cu fundatia Keith Haring si dezvolta o serie noua de produse.

Seria preia motive si teme din opera artistului. Aduce aceste elemente in structura si designul gamei de masturbatoare dedicate lui. O dovada suplimentara a pasiunii cu care se manifesta producatorul japonez.

Gama completa de masturbatoare Tenga

Daca citesti acest text inseamna ca deja esti constient ca masturbarea reprezinta un lucru firesc si benefic pentru viata sexuala a fiecarui individ. Tenga incearca sa dezvolte gama sa de mastubatoare cu un scop. Acela de a te convinge ca masturbarea poate imbraca multe tehnici, in diverse situatii.

Si, mai ales, ca orgasmul cu ajutorul unui masturbator poate imbraca multiple moduri de manifestare, cu senzatii extrem de variate. CUP, AIR-TECH, EGG, 3D, FLIP, FLEX, SPINNER si seria limitata Keith Haring toate sunt serii de masturbatoare ce difera prin concept, materiale, mod de utilizare si senzatii generate. Fiecare merita un articol de prezentare detaliat. Ce merita mentionat aici, in cadrul fiecarei serii, fiecare produs se individualizeaza nu doar prin forma sau culoare.

In fiecare gama, fiecare model de masturbator ofera textura proprie, consistenta specifica a materialului, un nivel propriu de stimulare dincolo de individualizarea prin culoare sau nume.

Ce alegi ?

Top cele mai bune masturbatoare

Gama extrem de variata de la Tenga te stimuleaza sa alegi cel mai bun sau cele mai bune masturbatoare pentru tine. Oua masturbatoare, foarte compacte, accesibile financiar cu calitati demonstrate. Gama CUP, simpla, deloc costisitoare si foarte usor de folosit. Air-Tech, bazata pe efectul reglabil de vacuum. 3D, gama usor de curatat si cu aspect elegant. Spinner, cu efect fantastic de strangere si rotatie.

Tenga Flex, gama ce combina efectul de rotatie si strangere cu un design incredibil. Si mai ales Flip, o gama care duce la un alt nivel conceptele de igiena si lubrifiere ale unui masturbator. Mai mult, ofera o serie foarte variata de produse, inclusiv unele cu vibratii. O enumerare de serii de masturbatoare Tenga completata perfect de gama de produse Keith Haring, care dovedeste ca arta si erotismul se imbina perfect.

Masturbatoare Tenga Un alt nivel de satisfactie

Toate aceste detalii prezentate incearca sa-ti arate ca un masturbator poate insemna mult mai mult decat o husa de latex care sa imbrace un penis . Tenga reuseste sa dezvolte continuu produsele sale. Uneori e posbil sa para o alegere costisitoare, dar toata munca de cercetare, toata capacitatea inovativa, rigoarea materialelor si a constructiei justifica pe deplin pretul masturbatoarelor Tenga.

Fiecare dintre noi decide singur cat de mult investeste in a-si face viata mai placuta. Celor dispusi sa acorde atentia cuvenita masturbarii, producatorul japonez le ofera o gama larga de instrumente capabile sa le ofere senzatii extrem de diferite. Tenga ramane un producator dedicat obtinerii placerii maxime, totale, prin masturbare.

Taguri:

Comentarii