Vibratoare Svakom - top vibratoare pentru femei

Vibratoare Svakom - top vibratoare pentru femei

Vibratoare Svakom – vibratii complexe, puternice si inteligente

Am facut deja o prezentare generala a acestui brand si a calitatilor sale, general recunoscute. Nu are rost sa reluam aici intreaga lista de premii obtinute. Dar este o componenta a jucariilor sexuale pe care Svakom o trateaza cu un nivel de calitate unic – functia vibratoare.

Gama produselor pentru femei nu poate fi conceputa fara vibratii. Acest producator ofera o serie de calitati incredibile, ce trebuie cunoscute si luate in calcul in momentul achizitiei unui vibrator.

Motoare vibratoare de calitate:

Mai precis, de cea mai buna calitate. In primul rand, foarte silentioase. Cele mai multe vibratoare Svakom produc la pornire un zgomot abia perceptibil, de sub 50 de decibeli. Acest nivel creste odata cu nivelul de intensitate a vibratiilor, dar ramane mereu intr-o zona fonica confortabila.

O alta calitate - puterea. Motoarele au capacitatea de a produce vibratii intense, in moduri de lucru diferite. Unele modele au, suplimentar capacitatii de vibrare, forta de a imprima anumite miscari diverselor elemente ale produselor, pentru o stimulare fantastica.

Vibratoare Svakom cu acumulatori performanti:

Vibrator Svakom cu acumulator de 2200 mAh.

Gama de vibratoare Svakom este dotata cu acumulatori interni de pana la 2200 mAh. Toate ofera o autonomie mai mult decat suficienta, unele insa devin de neoprit. De exemplu, Adonis este un vibrator rabbit cu 2 elemente vibratoare, cu capacitate de incalzire. 2 ore de incarcare asigura o durata de functionare continua de pana la 48 de ore. Incredibil pentru un acumulator care trebuie sa alimenteze atat de multe functii.

Vibratoare Svakom cu control facil:

Moduri diferite de vibrare, nivele de intensitate diferite, mod special Svakom, functie de incalzire. Foarte multe elemente de pornit si controlat, totusi, producatorul incanta si in aceasta privinta. Cu scopul de a-ti usura misiunea, fiecare buton indeplineste mai multe functii.

Cu apasari scurte sau lungi, reglezi mai multi parametri cu fiecare tasta. Astfel, gama de vibratoare Svakom are intre 1 si maxim 4 butoane, in functie de complexitatea de functii. Tastele sunt ergonomic plasate si grupate, pentru a te incanta si in aceasta privinta.

Vibratii – moduri si intensitati vibratoare svakom:

Vibratoare Svakom cu vibratii complexe si puternice

Fiecare dintre noi are propriile preferinte: mai puternic sau mai fin, constant sau cu intermitente. De aici rezulta foarte multe combinatii, iar Svakom incearca sa le ofere pe toate. Fiecare jucarie are mai multe moduri de lucru (5 sau 7, in functie de model). Pana aici, suna bine, dar nu original.

Ce ofera in plus Svakom este posibilitatea de a regla pe 5 trepte de intensitate fiecare mod de lucru. Ai o jucarie care vibreaza in 12 feluri diferite, dar tu vrei mai multa putere, nu foarte multe tipare diferite. Uneori vibratia constanta e tot ce ai nevoie. Dar ai vrea sa o reglezi mai subtil sau mai intens. Pentru toate aceste situatii oferta de vibratoare Svakom reprezinta alegerea ideala.

Moduri diferite, fiecare cu putere reglabila.

Vibrator Rabbit Svakom Adonis Violet 10%
Vibrator Rabbit Svakom Adonis Violet
456,00 RON
406,00 RON
Vibrator Rabbit Svakom Alice Roz
Vibrator Rabbit Svakom Alice Roz
299,00 RON
Vibrator Svakom Angel Plum
Vibrator Svakom Angel Plum
321,00 RON

Vibratoare Svakom cu Intelligent Mode:

Tot vibratii, dar inteligente. Fiecare joc erotic te poarta printr-un ansamplu de stari. De la primele fioruri de placere si pana la trairile intense, incununate de un orgasm puternic. In aceeasi nota, Svakom Intelligent Mode este o functie ce regleaza continuu tiparul de vibrare si intensitatea, de la subtil la foarte intens. In acest mod, jucaria incearca sa se sincronizeze cu corpul tau, intr-un ritm crescendo, pana la punctul culminant.

Fiecare avem propria sensibilitate si avem nevoie de timpi diferiti pentru a obtine orgasmul. Daca modul inteligent este prea scurt pentru tine, il poti lansa inca o data. Te va incanta o stimulare in valuri, care prelungeste jocul, dar aduce in final un orgasm exploziv.

Concluzie:

Vibratiile sunt foarte importante si gama de vibratoare Svakom ofera foarte multa calitate in privinta aceasta. Motoare puternice, silentioase si complexe in functionare, acumulatori puternici, ergonomie maxima in privinta controlului. Mai mult, toate ofera nu doar moduri diferite de lucru, ci si intensitate reglabila pentru fiecare mod. Si, suplimentar, poti incerca modul inteligent de Svakom, care rescrie principiul de functionare a unei jucarii erotice de top.

Nu uita ca toate aceste calitati in privinta vibratiilor se completeaza cu calitatea materialelor, formele elegante, culorile si texturile rafinate. Un producator deja consacrat in zona premium, cu preturi justificate pe deplin prin nivelul ridicat al produselor.

Taguri:

Comentarii