Vibratoare Pentru Cupluri

Vibrator Clitoridian Partner Plus Remote Satisfyer 9%
Vibrator Clitoridian Partner Plus Satisfyer 9%
Vibrator Clitoridian Pretty Love Algernon 9%
Vibrator Clitoridian Partner Multifun 2 Satisfyer 10%
Vibrator Clitoridian Partner Multifun 2 Satisfyer 9%
Vibrator Clitoridian Pretty Love Letitia
Vibrator Clitoridian Partner Multifun 1 Satisfyer 9%
Vibrator Clitoridian Partner Multifun 1 Satisfyer 10%
Vibrator Clitoridian Pretty Love Bernie
Vibrator Clitoridian Partner Multifun 1 Satisfyer 10%
Vibrator Clitoridian Pretty Love Aldrich
Vibrator Clitoridian Pretty Love Chad
Vibrator Clitoridian Partner Multifun 2 Satisfyer 10%
Vibrator Clitoridian Pretty Love Indulgence Plus

Vibratoare pentru cupluri ghid de achizitie

Stimulare prin vibratii in timpul actului sexual cu partener? Ai ajuns la categoria potrivita. Un vibrator cu forma in U, cu doua corpuri relativ plate, unite printr-un element subtire si foarte curbat. O zona transmite vibratiile catre clitoris, cealalta se aseaja pe peretele intern al vaginului, lasand si suficient spatiu pentru penisul partenerului. Un supliment fantastic care se adauga placerii specifice sexului in doi.

Aveti parte de stimularea vibratiilor, tu ai parte de o senzatie interna de umplere mai puternica, iar partenerul tau descopera un spatiu mai stramt pe care sa-l exploreze. In cazul acestor vibratoare alege cu atentie in functie de modul de control al vibratiilor. Unele modele au tastele de control pe corpul extern sau pe baza curbata.

Unele au o telecomanda cu fir, altele telecomanda wireless. In timpul actului sexual, un vibrator cu taste pe corp este mai dificil de controlat. Recomandarea noastra merge catre un model cu control wireless, dar decizia este a ta. Restul parametrilor sunt la fel de importanti, asa ca analizeaza materialele, forma, culoarea si sistemul de vibratii, la fel ca in cazul celorlalte categorii.