Vibratoare Realistice

Dildo cu Vibratii 20 cm - Real Feel LoveToy 20%
Dildo cu Vibratii 20 cm - Real Feel LoveToy
120,00 RON
95,00 RON
Dildo cu vibratii si testicule 20.5 cm - Real Feel LoveToy 26%
Dildo cu vibratii si testicule 20.5 cm - Real Feel LoveToy
130,00 RON
95,00 RON
Strap on cu vibratii Ultra Passionate Harness Debra
Dildo cu vibratii si testicule 23 cm - Real Feel Flexi LoveToy 21%
Pipedream Real Feel Deluxe 20 cm – Dildo cu Ventuza si Vibratii 31%
Dildo cu vibratii si Ejaculare Big Shot Evolved 10%
Dildo cu vibratii si Ejaculare Big Shot Evolved
399,00 RON
359,00 RON
Vibrator realistic fantasy vibe Piele 23%
Vibrator realistic fantasy vibe Piele
99,00 RON
76,00 RON
stoc epuizat
Vibrator realistic escapade Piele 33%
Vibrator realistic escapade Piele
300,00 RON
200,00 RON
stoc epuizat
Vibrator realistic Piele 21%
Vibrator realistic Piele
110,00 RON
86,00 RON
stoc epuizat
Pipedream Real Feel Deluxe 30 cm - Dildo cu Ventuza si Vibratii 24%

Vibratoare realistice - cum alegi un vibrator realistic

Vibratoare realistice – o gama de produse pentru momentele in care iti doresti pur si simplu un penis competent. In lumea actuala, tot mai emancipata, mai futurista ca forma, revolutionara ca tehnologie a vibratoarelor, nu uita un aspect important. Toate aceste produse au plecat de la ideea de a suplini lipsa unui penis real care sa-ti produca placere cand si cum ai tu nevoie.

Vibratoare realistice gasim de multa vreme in oferta magazinelor sex shop. Aceasta categorie nu se poate reinventa constant. Un penis ramane mereu un penis, un vibrator realistic va ramane mereu un vibrator realistic.

Forma si dimensiuni:

Principala sarcina este sa imite cat mai bine un falus. Asa ca producatorii au indeplinit aceasta cerinta , dar au incercat sa realizeze modele cat mai variate. Dimensiuni care depasesc 25 de cm, in cazul in care esti curioasa cum gestionezi o asemenea experienta, dimensiuni reduse, pana in 15 cm, daca iti doresti un partener mai discret, plus o serie intreaga de variante intermediare. In sex shop gasesti diemnsiunea cu care esti obisnuita sau cea pe care o visezi.

Toate sunt vibratoare realistice, dar fiecare vibrator realistic are forma sa specifica. Cap proeminent in raport cu corpul sau o diferenta foarte mica de gabarit. Trunchi neted, pentru o atingere discreta sau vene puternic reliefate, pentru o stimulare intensa a peretilor vaginului.Alege in functie de ce iti doresti, foloseste aceasta achizitie pentru a-ti satisface orice fantezie sau curiozitate. Unele sunt drepte sau aproape drepte, altele au o forma curbata.

Un vibrator realistic curbat, unul cu cap proeminent, aceste produse au o calitate importanta. In interiorul vaginului sta ascuns un punct foarte sensibil, pe care putine femei il cunosc cu adevarat. Punctul G nu este usor de identificat, aceste produse pot ajunge la el cu usurinta, atata timp cat ai rabdare si curiozitate in a-l cauta. Un vibrator curbat va explora usor peretele anterior al vaginului tau, pana va descoperi aceasta zona. Vei afla ca aveai la indemana o sursa pentru orgasme fantastice, unice, care statea neglijata

Materiale vibratoare realistice:

Si aici, orice vibrator realistic va incerca sa se identifice cu un penis real. Incearca sa aiba consistenta organului sexual masculin. Sa fie suficient de placut si moale la atingere, sa fie suficient de rigid pentru a permite penetrarea. Solutiile variaza: silicon medical catifelat, TPR, TPE, latex foarte flexibil, toate ofera o senzatie confortabila. Nu uita ca siliconul medical reprezinta un varf de calitate in aceasta plaja de materiale.

Alimentare :

Jucariile pe baza de baterii sunt gata de actiune imediat. In cazul in care nu le folosesti o perioada mai lunga, scoate bateriile pana la o noua utilizare. Produsele cu acumulatori te scutesc de grija schimbului de baterii. Nu toate pot fi utilizate in timpul incarcarii. Chiar daca nu este universal valabil, un vibrator realistic cu acumulator prezinta calitati superioare si in privinta materialelor, a formei sau a motorului vibrator.

Vibratoare realistice rezistente la apa:

Tu stii daca acest detaliu este important sau nu. Un vibrator rezistent la apa iti permite libertatea de a-l utiliza in cada, sub dus, sa pui in practica tot felul de scenarii pe care le contureaza imaginatia ta. Daca nu ai nevoie de capacitate waterproof, poti opta pentru un produs mai accesibil sau pentru unul cu alte functii suplimentare. Initial, sexul anal este privit cu retinere sau chiar cu teama. Din pacate, pentru ca stimularea anala ofera experiente unice.

Totul e sa nu te grabesti, sa experimentezi treptat aceasta stimulare, folosind mereu un lubrifiant dedicat. Exista dopuri anale de diferite dimensiuni, le poti utiliza gradual, pentru a fi pregatita de sexul anal cu un partener. In aceasta faza, un vibrator realistic ofera o simulare perfecta a penetrarii anale. Iti recomandam sa utilizezi doar un produs cu baza cu ventuza, cu testicule sau cu orice alta forma care sa impiedice introducerea completa, in mod accidental in anus.

Toate aceste detalii sunt importante in alegerea unui vibrator realistic din oferta sex shop Voluptas.ro. Vibratoare realistice sau dildo cu vibratii, aceste produse iti aduc aproape un penis mereu gata de actiune, copie fidela a realitatii, inzestrat suplimentar cu capacitatea de a-ti face corpul sa vibreze de placere. Trebuie sa te decizi, daca ai nevoie de consiliere, ne poti contacta, suntem bucurosi sa-ti putem fi de ajutor.