Vibratoare Speciale

Vibrator Rabbit Pro G-Spot Rabbit Satisfyer 8%
Vibrator Pro Deluxe Satisfyer 5%
Vibrator Pretty Love Willie
Vibrator Pretty Love Shell Stimulator Remote
Vibrator Pretty Love Quintion
Vibrator Layons White Temptation Satisfyer 24%
Vibrator Pretty Love Ulysses Vibrator Limba
Vibrator Pretty Love Shell Stimulator
Vibrator Clitoridian Cookie Svakom
Vibrator Clitoridian Svakom Nymph Pink
Vibrator Clitoridian Candy Pale Svakom
Vibrator fluture marcia Roz 40%
Vibrator dublu purple Violet 9%
Vibrator dublu pink Roz 9%
Vibrator dublu pink Roz
103,00 RON
93,00 RON
stoc epuizat
Vibrator limba Pretty Love Smart Tongue 21%
stoc epuizat
Vibrator Svakom Siime Eye 11%
Vibrator Svakom Siime Eye
899,00 RON
799,00 RON
stoc epuizat
Vibrator limba mini Pretty Love Smart Tongue 11%

Vibratoare Speciale

Fiecare are posibilitatea sa-si complete colectia de vibratoare cu produse speciale. Voluptas va ofera vibratoare duble cu utilizare simultan vaginala si anala sau vibratoare duble pentru cupluri. Prima categorie ofera forme si dimensiuni diferite pentru cele doua capete ale vibratorului. Tot in categoria vibratoarelor speciale am inclus si cele de tip fluture.

Vibratoarele tip fluture au rolul de a stimula simultan clitorisul si interiorul vaginului, pot fi purtate sub lenjeria intima si astfel trec neobservate. In momente de apatie la lucru sau in public ofera o doza de placere pe care cu siguranta o meriti. Categoria aceasta a vibratoarelor este foarte larga si poate fi dificil sa alegi un anumit produs. Un vibrator reprezinta doar primul pas catre o colectie variata de vibratoare; fiecare face altceva si fiecare este cel mai potrivit intr-un anumit moment.

Important de luat in calcul, unele au functii multiple, unele sunt waterproof, unele sunt mai mici decat altele sau mai silentioase. Dar, foarte important, nu uita de lubrifierea zonelor corpului care nu sunt suficient lubrifiate natural. Pentru asta iti oferim o gama larga de lubrifianati. Oricand este nevoie suntem aici pentru a te consilia.

In final, suntem convinsi ca fiecare femeie ar trebui sa detina un vibrator magic wand si treptat, sa adauge un vibrator pentru stimulare interna precum si un mic vibrator ou sau glont pe care sa il poata lua oriunde. De ce sa nu incerci apoi ceva ce poti purta neobservat sub haine sau de ce sa nu testezi si stimularea anala? Da frau liber imaginatiei, da satisfactie curiozitatii si adu placere in viata ta oricand ai ocazia!